Koola kidz-frukost och en aktiv tisdag

Idag blev en aktiv dag trots att jag mest kände för att göra ingenting egentligen. Jag och Elin gick upp samtidigt som Marcus för att hinna göra oss iordning för att åka till Vaggeryd och Koola kidz kl 8. Det är en liten affär med kläder (barn, ungdom och vuxen) samt lite annat smått och gott. Hon som driver butiken hade dragit ihop ett litet event och bjöd på frukost, hade rabatterade priser och en tävling. Jag trillade över det på facebook och tycker sånt där är lite roligt, känns ju extra viktigt att visa intresse när en liten lokal företagare hittar på saker. Vi kom dit, åt lite, pratade med andra påsklovslediga och kikade runt i affären. Jag skulle ju egentligen inte ha något, men köpte iaf ett par strumpbyxor med halkskydd och en söt t-shirt till Elin. Fast jag får nog ta och köpa ett par byxor i mindre storlek om hon ska kunna ha dom inom den närmaste framtiden… (varför skiljer det så ofantligt på storlekar beroende på märke för?!)

Efter det åkte vi en liten omväg hem så Elin kunde sova en stund i bilen. Väl hemma vaknade hon så klart så då gick vi en runda med hundarna innan vi fixade lunch. Sen kunde jag inte riktigt bestämma mig för om vi skulle åka på babycafet på eftermiddagen eller inte. Elin somnade till när hon ammade efter lunchen men vaknade så att det var värt att åka en sväng, så då gjorde vi det. Tillbaka till Vaggeryd alltså, där blev det bus med ett par kompisar och kaffe till mamman. Det märks så väl att vi har varit endel på familjecentralen! Elin är jättebekväm i situationen och vet precis hur det funkar. Hon kryper iväg och utforskar en bra bit ifrån mig och leker gärna med de andra bebisarna eller personalen. Händer det något kan hon ta kontakt så hon vet var jag är och att jag håller koll, men annars behöver hon mig inte direkt.
image

När vi kom hem bestämde jag mig för att labbarna behövde aktiveras och hade en liten tanke om att Elin kanske skulle somna i sjalen om vi gick en sväng. Labbarna fick träna lite apportering men Elin var däremot alldeles för nyfiken där hon satt på min rygg för att hinna med att sova… Det var samma när vi var ute med vagnen häromdagen, hon verkar trött men hinner inte med att sova. Vi var ute mer än en timme och tränade och promenerade så när vi kom in var det dags för fröken att sova lite grann om hon skulle orka med kvällen på något så där gott humör. Amning är alltid ett säkert sömnkort och sen sov hon i min famn i 1,5 timme tills Marcus kom hem.
image

Ikväll var det sen fullt ös på damen en stund. Hon flyttade sig för första gången (som vi sett) mellan soffbordet och soffan utan att ha tagit stöd med handen på den nya möbeln först! 😀 Det lär inte dröja länge innan hon står utan stöd nu.

Annonser

3 tankar om “Koola kidz-frukost och en aktiv tisdag

  1. Söta Elin! 😘 klart hon går snart, det har ju inte varit långt borta ett bra tag nu!
    Kasper drog på smilbanden lite, lite igår kväll och idag på morgonen log han och skrattade lite när jag busade med honom! 😍 herregud, vilken känsla! Jag blev ju alldeles tårögd! 😂💕💕

  2. Åh babycafét! Vi har kastat om dagarna lite nästa vecka, så PÅ TISDAG ska vi minsann dit!! 😀

    Galet att hon snart går, hejja Elin!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s