Klass 2 på Tomten

Det är alltid förvirrande att tävla på Tomtens BK. För det finns väl inget samhälle som heter Tomten? Väl? Jag kör iaf till Torbjörntorp när jag tävlar på Tomtens BK. Är Tomten bara påhittat? Well, well, strunt samma.

Idag har vi iaf varit i Torbjörntorp på Tomtens BK och tävlat på deras klass 2 tävling. Det var en sån där liten mysig tävling som man ofta var på förr i tiden. Det var inte fler än 30 starter i någon klass och allt flöt på fint. Agilityklasserna gick på förmiddagen så vid lunch var vi färdiga för dagen. Catharina hade gjort roliga agilityklasser med lagom svårigheter och bra flyt. Jag trodde inte de skulle passa Tetley när jag stod vid sidan av och tittade men han går så bra just nu så själva banorna satte vi som en smäck. 🙂 Däremot lyckades vi inte riktigt med alla detaljer. 😦 I första klassen började han med att riva två hopp. Sen trampade han inte som jag vill på A:et och fick göra om det. I andra loppet var vi så nära att nolla men då springer hunden bara rakt förbi slalom. ? Det var inte svårt och borde inte varit några som helst problem, men han ser liksom ut att inte se/bry sig om slalomen. Vet inte om det var min attityd som gjorde honom tveksam. Jag är ganska förkyld och var väl lite andfådd där på slutet så jag orkade inte riktigt jobba hela vägen. Oavsett anledning drog vi på oss en onödig vägran efter ett i övrigt bra lopp. Jag tog om hindret innan slalom så två disk var det magra resultatet vi fick med hem. Men jag är nöjd med dagen. Han gick bra och de där pinnarna är inte långt borta! (undra hur många gånger man kan säga det innan de faktiskt visade sig vara ganska långt borta….?)

Marcus är iväg och roar sig i Jönköping så Elin fick vara med som hejaklack. Mamma var snäll att komma med och ställa upp som barnvakt och fikasällskap. Solen sken och vi hade det mysigt trots att det var lite kyligt i vinden. Elin fick inviga den nya sulkyn och gav den godkänt. 🙂 Hon satt snällt och kikade på alla hundarna och människorna när mamma körde runt henne och till slut sov hon gott i den. Den är ju tyvärr bara framåtvänd men vi ville inte riktigt lägga till de extra tusenlapparna som behövdes för att få en vändbar vagn, så mycket ska vi inte använda den. Här hemma har jag en annan vagn om vi vill köra något och annars bär vi ju gärna fortfarande.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s