Elins första födelsedag

Idag är det den 8 maj och alltså har det gått ett år sen Elin föddes! Ett år. Hur fort gick inte det då?! Vår älskade, underbara, söta, envisa, roliga, busiga lilla tjej. ❤ Det här har varit det bästa året i mitt liv och jag ser fram emot alla kommande år och äventyr med dig. ❤

Helgen har varit ljuvlig. Både umgängesmässigt och vädermässigt. Solen har strålat från en klarblå himmel och det har varit riktiga sommartemperaturer. Underbart att kunna sitta på altanen och äta och ha det gott. Idag fick vi användning för det stora, fina parasollet också. Perfekt!

Igår kväll var Elins farmor, farfar och farbror här eftersom dom inte kunde komma idag. Vi grillade och åt tårta (Elin fick frukt). Idag kom min sida av släkten hit och åt lunch och fikade. Jag brukar egentligen inte tycka det är särskilt roligt att fixa inför middagar eller fester men den här helgen har det faktiskt varit jättekul! Jag antar att det beror på att jag känt mig trygg med vad vi planerat (inte för mycket, inte för lite) och glad över vad vi har firat. Allt blev jättelyckat, enligt vad jag tänkt mig iaf, jag tror även gästerna var mätta och glada när dom åkte hem. 🙂 Jag är verkligen så lycklig över att Elin har ett nätverk runt sig med helt underbara människor (inte enbart dom som varit här i helgen heller, utan även resten av familjen så klart!) Personer hon kan lita på och som kommer ställa upp för henne genom livets alla resor.

Annonser

En tanke på “Elins första födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s