Dop för Kasper

I lördags var det dop för lille Kasper. Det var så mysigt! Han är så go, Kasper. ❤ Skrattar massor och växer mellan varje gång jag ser honom. Han ler alltid när vi ses (sen att det kan bero på att han tror att jag är Johanna det struntar jag i…) och gör dom sötaste små lätena. Tänk att han redan är 4 månader!

Dopet hölls i Solberga kyrka och efteråt åt vi och fikade hemma hos Johanna och Markus. Tyvärr var inte vädret riktigt med dom, men det höll iaf upp under tiden vi var ute. Det var lite blåsigt, men det störde inte så mycket. Prästen var jättebra och såg verkligen till att ceremonin handlade om Kasper. Det blev så intim stämning i den där lilla kyrkan med bara oss där, jättemysigt verkligen. Elin tyckte det var spännande med alla människor och var så klart extra intresserad av Sofia och Elias, hennes sysslingar (blir det väl? min kusins barn) som busade och pratade. Elias är ju 5 år nu, men för 5 år sen var han faktiskt den allra första bebisen jag höll i. Japp, det är sant, jag höll i min första bebis när jag var 26. Jag har inte direkt propsat på att få hålla bebisar i mitt liv… 😛 Nu känner jag mig ju så klart mer bekväm med det, men jag tror inte att någon av syskonen Karlsson har fått ”känn-dig-bekväm-med-barn”-genen… 😉 Jag kan fortfarande känna mig tafatt, speciellt med äldre barn än Elin. Men jag lär väl få träning allt eftersom hon växer upp tänker jag.

Resten av helgen har gått ganska mycket i lathetens tecken. Vi har grejat lite här hemma, jag har promenerat med labbarna ordentligt och vi har busat både ute och inne med Elin. En härlig hemmahelg helt enkelt! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s