Tvillingtid och ringsjalsförälskelse!

Åh vad härligt det varit med lite tvilling-umgänge i två dagar! Vi pratar ju på telefon typ varje dag men det där när man bara träffas och gör ingenting blir inte riktigt av på samma sätt längre. En av de perioder i mitt liv som jag saknar mest, och nu i efterhand känner att jag njöt av för lite, var den tid jag och Johanna delade lägenhet ihop i Linköping. Som att bo med till version av sig själv, fast utan att vara galen. 😛 Perfekt!

Igår åkte Johannas Markus iväg med sitt jobb på en mässa och var borta över natt, så då bjöd Johanna in mig och Elin att hänga med henne och Kasper. Vem kan tacka nej till det liksom? Vi har mest bara umgåtts och tagit det lugnt, Elin har lekt och busat med Kaspers grejer och Kasper har varit söt och tittat med stora imponerade ögon på sin stökiga kusin. 🙂 Idag skulle vi åka på utflykt men vädret gjorde att vi fick ändra våra ute-planer till en inne-aktivitet istället. Vi bestämde oss för Stellas lekland i Skövde. Elin tycker ju om lekland och Kasper har inga större preferenser än så det passade perfekt. Det var lite annorlunda jämfört med Leos i Jönköping men helt ok för en dag. Tyvärr var det en hel del större barn även i den delen som var avsedd för knattarna. Jag vågade inte riktigt låta Elin gå iväg hur som helst med risk för att bli omkullsprungen av misstag, men hon kunde själv inte brytt sig mindre. Hon är rätt tuff den där lilla och stod kvar på sin plats även när de större rusade förbi precis bredvid. Hon älskade bollhavet lika mycket som på Leos och skrattade ordentligt när vi åkte rutschkanan ihop. ❤

Johanna har ju blivit en bärdonsnörd precis som jag och hon har gått och köpt sig en ringsjal. Jag har tänkt att det verkar smidigt men inte tagit steget att köpa mig en egen. Nu passade vi på att låna Johannas lite grann och jag MÅSTE HA EN RINGSJAL! Såååå smidigt. Elin satt som en prinsessa redan första gången jag satte i henne och den avlastade jättemycket bättre än jag trodde mtp att vikten bara ligger på ena axeln. Mina axlar är inte jättestarka men det kändes inte alls de stunder jag bar henne nu. En ringsjal är ju mycket tänkt att använda vid kortare transporter, när man annars kanske skulle burit barnet i armarna, så den behöver ju inte avlasta lika bra som en sele eller långsjal. Det tog ungefär 30 sekunder att stoppa i Elin i sjalen och den fick lätt plats i väskan. Det var också helt otroligt enkelt att amma i den. Tyvärr är de ringsjalar som ligger ute på sjalsidorna just nu antingen fula eller alldeles för dyra, men jag ska hålla utkik efter ett lämpligt objekt att kasta mig över!

Annonser

En tanke på “Tvillingtid och ringsjalsförälskelse!

  1. Men ellerhur! Jag älskar själva konceptet med ringsjal, asså just smidigheten att komma i & ur…. själv knyter kag Noomies vagnsfilt när hon blir gnällig och ”ringsjalar” henne till sömns när vagnen inte funkar o vi är mitt ute i skogen (eller på vår egen gräsmatta 😉)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s