Min ringsjal! 

Varför insåg jag inte tidigare att ringsjal är min grej?! Så smidigt och snyggt och bekvämt och praktiskt och enkelt. Jag är såld. Eller jag blev ju såld redan när jag provade Johannas fina, röda för ett par veckor sen. 

Sen dess har jag trånat på bärsjalssidor och blivit kär i så många ringsjalar, men snåljåpen i mig har suttit på tvären. Tills mamma ryckte in och kunde bidra med pengar eftersom Johanna fått något annat (rättvisa är viktigt i tvillingrelationer! 😂) och jag slapp fundera på om jag kunde nöja mig med att köpa en billigare ringsjal. Nu kunde jag hoppa upp en prisklass och hittade då en så himla fin och färgglad yaro. I stort sett inbruten (mjuk alltså, ju nyare sjal desto stelare i tyget, man vill gärna ha en riktigt mjuk och ingosad sjal eftersom det är bekvämare och lättare att knyta och spänna) och helt perfekt! ❤

Den var så enkel att spänna och Elin satt hur bekvämt som helst. Det går att bära på ryggen även med ringsjal så det blir det till att träna på imorrn! :mrgreen: :mrgreen: 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s