Regn, regn, regn

Just nu händer det inte mycket på dagarna känns det som. Det vanliga med något extra varje dag för aktivering av både oss vuxna och Elin. Häromdagen var vi i Jönköping, igår var vi hos farmor och farfar, idag kom mormor hit och fikade, vi har också varit en sväng i Värnamo och provat nya sushi-stället i Vaggeryd. Det är inte direkt inspirerande att hitta på saker när regnet öser ner och regnar det inte hela dagarna så är det iaf kraftiga skurar med jämna mellanrum. Tråkigt när Marcus har semester och jag försöker njuta av mina sista dagar som föräldraledig. 😦 Ångesten kryper sig på ibland, men jag kämpar envist bort den och försöker tänka att det ska bli spännande att skola in Elin och gå tillbaka till jobbet. Ibland kan jag övertyga mig själv, ibland inte…
Vi promenerar endel med hundarna eller tar cykelturer. Elin älskar ju båda aktiviteterna och för mig och Marcus blir det lite nyttig motion. Speciellt för den som bär 12 kg Elin i sele… Tulan jag köpte i juni börjar kännas lagom för Elin nu så oftast är det den som får jobba istället för Pognae. Tulan har lite längre remmar vilket passar bra på Marcus, för mig är den lite i största laget men spänner jag så långt det går funkar det.

Lite agility blir det också så klart. Tyvärr inte så mycket här hemma som jag hade velat. Det blir oftare att jag åker till klubben faktiskt, men det beror nog mest på att Marcus är hemma och kan ta Elin när jag är iväg. Passar på att njuta av lite egentid liksom! 🙂 Lipton är igång och tränar igen, inte riktigt lika mycket som Tetley men han hoppar en bana på largehöjd utan att visa några som helst problem efteråt. Däremot märks det att vi inte tränar ordentligt längre, han slarvar lätt med ex att gå färdigt slalom eller ta byten om jag är sen. Latmask! ❤ Men det är oavsett härligt att träna med honom och jag hoppas att han ska kunna tävla någon liten tävling i höst (typ KM eller DM om det passar kanske?)
Tetley går bättre och bättre och är så rolig att springa med! Han går finfint på svåra kombinationer och klass 3 banor och nu är vi verkligen samkörda. Det ska bli så roligt att tävla lite grann med honom nu i höst!
Vi är ju hundvakter åt lilla Faile för tillfället också. Sötaste grisen i stan, men shit vad hon låter! Jag tycker att våra hundar är lite jobbiga när dom skäller om det kommer folk, men det här är på en helt annan nivå. 😛 Inte mest när det kommer någon utan mer ständigt. Hon skäller ju inte så mycket men hon skriker, kvittrar, stånkar, stönar och snarkar. Hon är faktiskt nästan aldrig riktigt tyst… Vi är inte alls vana vid det här hemma så det märks verkligen. Men hon är genomsnäll och söt så oftast går det att härda ut. Hon har fått köra lite agility också så klart och är så härlig att köra! Fullt ös, medvetslös! Lite mycket rivningar för att Johanna skulle vara helt nöjd tror jag, men ändå.

 

Annonser

En tanke på “Regn, regn, regn

  1. Vad säger du!? Låter hon? Det kan jag inte tänka mig…!
    Men skönt att det går bra iaf, och snällt att ni står ut med henne! ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s