Positiv energi

Det här inlägget skulle kunna handla om oenighet, provocerande personer, oförmåga att komma överens inom en grupp, personer som har svårt att hålla diskussioner på en lämplig nivå när de blir motsagda eller personer som allmänt bara suger energi från en MEN det kommer det inte göra. Istället får det bli en liten hyllning till det fina i livet. Min morgon började med en kass känsla och ett humör som var i botten, jag kände inte för något. Men då ringde Johanna. Och efter ett samtal med henne där jag fick ventilera och diskutera och inse att ”nej det är faktiskt inte mig det är fel på” så kändes det som att allt bara lyftes från mina axlar. Johanna som lyssnar utan att döma och förstår mig och vet allt. Helt underbart och jag skattar mig verkligen lycklig som har en sån person i mitt liv. Jag förstår inte hur man klarar sig utan en tvilling, det borde vara alla människors rättighet att ha. ❤ En person som är precis som en själv men ändå någon annan, som delar ens erfarenheter och känslor och alltid finns där.

Någon som också finns där och får mig att känna mig värd hur mycket som helst är Elin. ❤ Efter att jag spenderade 7 dagar på jobbet i förra veckan har vi nog båda lite abstinens idag. Jag vill bara krama henne och ha henne nära, och hon säger inte nej till det heller. 🙂 Idag var vi på öppna förskolan en sväng och det var både roligt men samtidigt lite jobbigt. När vi kom dit ville hon inte släppa taget om mig och hon blev orolig när personalen kom fram och pratade. Hon var nog rädd att jag skulle lämna henne där själv. Lilla älskade hjärtat. ❤ Det var svårt att se en så tydlig förändring hos henne sen hon började på förskolan. Tidigare har jag alltid varit där, nu vet hon att jag kan försvinna. Det gjorde ont i hjärtat även om flera stycken försäkrade mig om att det var helt normalt och en väldigt vanlig reaktion. Efter några minuter i mitt knä släppte det däremot och hon började utforska och leka och till slut sprang hon runt som hon brukar göra. Älskade lilla unge.

Just nu sover Elin men i eftermiddag ska vi gå ut i det fina vädret och strosa i skogen med hundarna tänkte jag. En till sak jag är lycklig över; hundarna och vår möjlighet att bara strosa ut i skogen som ligger runt knuten. Det blir ingen agility som jag planerade för i helgen, pga de sakerna jag kunde skrivit om men inte gjorde, men imorrn hoppas jag att jag känner för att åka till klubben igen. Och då ska jag njuta av det! Att vi är grymma på agility, att vi älskar agility och att jag trivs grymt bra på vår lilla klubb!

Annonser

2 tankar om “Positiv energi

  1. ”Vet allt”. Jag känner inte igen mig, riktigt… Nog för att jag vet mycket, men precis allt…? 🙃
    Kram till er, både dig och skorpan! Ni är bäst!! ❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s