Tävling i Skillingaryd

Igår hade vi vår första officiella agilitytävling här i Skillingaryd. Så roligt att vi lyckats dra runt det och faktiskt få till en riktigt bra dag! Jag hörde iaf inte några negativa kommentarer. Det var dubbla lopp i klass 2 och för att korta ner dagen för de tävlande provade vi att köra i block, först large, sedan medium och sist small. Det funkade väldigt bra tycker jag! Kanske att det blev i stressigaste laget för small-hundarna som bara var runt 20 startande. Men jag tror inte hundarna tycker det är jobbigt, det är nog förarna som kan ha svårt att skifta fokus från ett lopp till nästa isf. Catharina var snäll nog att offra några av sina lopp så hon kunde döma ett par klasser annars hade jag tänkt döma allt själv. Det hade gått, men så här i efterhand var det skönt att slippa, jag var rätt mör i kropp och knopp ändå igår kväll. Vi hade lite otur med att militären bestämde sig för att träna krig rätt ordentligt hela dagen, men jag tror inte det var någon som fick några större problem med skotten. Inte som jag fick reda på iaf. Allt som allt var nog både vi och de tävlande nöjda med dagen!

Jag fick chans att tävla med Tetley eftersom Catharina ställde upp och dömde. Vi var så där snubblande nära sista pinnen som vi varit en mängd pinnar tidigare också. Han gjorde ett jättefint lopp men sträckte inte ut sig ordentligt över långhoppet och rev det…. Jaha. Till nästa lopp fick jag inte riktigt samma braiga känsla innan och när Tetley rev hinder två eller tre tappade jag helt fokus och kom fel och sen blev det bara tokigt. Trist, men vi har ytterligare fem klass 2 lopp planerade under hösten, något av dom ska vi väl ändå lyckas nolla? Snälla?

Idag har verkligen varit ”dagen efter”. Elin vaknade rätt tidigt men efter att hon fått kissa på toa var hon helt underbar och somnade om och lät mig sova ända fram till halv tio. 😀 Jag behövde verkligen det, TACK älskade unge för det! ❤ Efter en lugn morgon har vi sen njutit av det vackra vädret med promenad och trädgårdsarbete och jag har hunnit med en massa pyssel inomhus som legat och väntat på mig. Jag har tvättat, städat, röjt undan saker och papper, slängt återvinningen, hämtat paket med kläder, hämtat overaller som jag köpt på loppis OCH ritat två banor till Jönköpingstävlingen nästa helg. Phew. Men, eftersom jag älskar att ordna saker så är det faktiskt nästan mer vilsamt för mig att ha en sån här dag än att bara slappa. Det är så himla skönt när allt är gjort! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s