Vintern slog till med brutal kraft

Det behövdes väl något så omskakande som att den första snön slog till för att jag skulle blogga igen…. 😉 Igår kom den alltså, det första vita, kalla och obehagliga om än ganska vackra. Vi har fått ett riktigt winter wonderland här i Skillingaryd. Det är vackert, men det är också kallt, halt och svårt att promenera… Jag har skottat uppfarten för första gången denna vintern och det var inget jag har saknat sen sist direkt. Att vi sen också har fått mycket mer snö än någon annanstans gör inte saken bättre (Johanna har mindre snö, det säger en hel del….) Hundarna är så klart glada, de älskar snö och springer som ystra höns på baksidan och leker.
Idag invigde Elin sin pulka för denna säsongen och den var populär även i år! 🙂 Hon satt där som en liten prinsessa i sin overall och skrattade åt hundarna som sprang förbi henne och lekte. Hon är inte glad i att ta på sig vantar men hon verkar ha förstått att det blir väldigt kallt om händerna annars och att det tom är mer otrevligt än att acceptera vantarna. Hon tycker det är lite besvärligt att gå i snön (dels pga av snön och dels pga overall, tjocka stövlar och lite halvdålig balans) men hon står gärna och skyfflar med en liten spade eller grejar med något annat som inte kräver att hon rör på sig.

 

Annonser

En tanke på “Vintern slog till med brutal kraft

  1. när man förstår att barnen börjar bli stora! Att de kan tänka ut att det blir kallt utan vantar så det är lika bra att ta på dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s