Gran Canaria del 2

Dag 3 och 4 i Playa del Ingles och värmen har slagit till rejält! Mitt på dagen är det runt 29 grader varmt och man orkar inte med mycket annat än att slappa, bada och ev sola en liten stund. Just nu är klockan 21.20 och jag sitter på balkongen i klänning och lyssnar på stråkmusik från kvällens underhållning. Vi gick en sväng efter middagen och njöt av värmen och lugnet. För det är väldigt lugnt här där vi bor, precis perfekt för oss.

Vi har all inclusive och har än så länge ätit all mat på hotellet. Det är väldigt smidigt när man har barn med sig! Elin har varit lite kinkig vissa måltider och att slippa leta upp en restaurang, beställa, vänta på mat och sen försöka äta i någorlunda lugn och ro hade inte funkat alls. Nu har hon börjat känna sig hemma i restaurangen på hotellet och sitter med vid bordet en stund men sen har vi låtit henne gå ner och upptäcka lite. Hon går inte långt och vi har koll på henne så klart. Vi resonerar som så att det stör betydligt mindre med en liten (glad) unge som går omkring och hälsar på folk än en missnöjd (gråtande) unge som sitter på sin plats. Maten har varit bra! Det är buffé och än tror jag det varit nya rätter varje kväll. Typ tre olika varmrätter och sen alltid pommes, pasta och typ korv till barnen. En stor salladsbuffé med ostar och annat till förrätt, två olika soppor och ett alldeles för gott efterrättsbord. Frukosten är också väldigt bra och till lunch brukar det vara lite enklare rätter (med sallad och efterrätt från kvällen före).

Tyvärr varnar de för någon typ av farliga maneter i havet här. Vi hade funderingar på att åka till stranden en dag, vi får se hur vi gör nu. Vi kanske blir kvar här vid poolen där vi inte behöver bekymra oss om sånt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s