Gallstensanfall

Några månader efter jag fått Elin gick jag mitt första gallstensanfall. Då hade jag ett par stycken men det senaste var nog 1,5 år sen jag hade och jag får väl erkänna att jag slutat tänka på det. Tills i torsdags kväll… Då började må konstigt i magen när vi satt och tittade på tv. Typ magknip fast lite ondare. Jag gick och lade Elin och var på toaletten men det höll i sig och blev sakta värre. Det var då jag började ana oråd och gick och tog 2 Alvedon och en diklofenak som jag fått utskrivet av läkaren. Jag lade mig i gästsängen för att inte störa Marcus och Elin och sen följde typ 4 timmar av smärta. Det gör så otroligt ont. Som att någon vrider om med handen inne i magen strax nedanför revbenen och sen bara trycker mer och mer. Det är faktiskt nästan värre än smärtorna jag kände vid förlossningen. Tabletterna jag tog hjälpte ingenting. Till slut somnade jag av trötthet och utmattning och vaknade av att Elin frågade efter mig från hallen vid 6 när hon vaknat. Hon kom in och kröp ner bredvid mig, ammade och somnade om en stund. 

Så frågan är lite varför jag fick ett anfall nu? Ja, vi åt pizza på kvällen men det har jag ju gjort flera gånger. 🤔 Så himla drygt att behöva fundera på vad jag äter nu igen, det där med dieter är inte min starka sida. Hoppas verkligen inte att det kommer återkomma igen inom kort, 1,5 år mellan anfallen tycker jag är lite lagom, tack! 

Annonser

En tanke på “Gallstensanfall

  1. Fy vad jobbigt! Om de börjar komma oftare kanske det vore en idé att operera? Det har ju vissa biverkningar också men man slipper ju anfallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s