16 november

I år är ju Elin så stor att hon kommer tycka julen är jätterolig, därför känns det lite extra kul att planera för den. Med pynt och klappar och allt annat. Jag håller bla på att plocka ihop lite småplock åt Elin i en julkalender. En liten sak varje dag fram till jul, jag hoppas den blir populär. Jag pysslar ju inte (…) men slå in 24 paket lite enkelt och sätta fast dom på ett snöre ska väl tom jag klara av. 🙂
I år ska vi fira julafton med Marcus familj och sen på juldagen med min. Jag bad om att få jobba julafton eftersom det passar rätt perfekt i år. Jag slutar vid 15 och kan sen åka raka vägen till Rydaholm och komma fram i tid till firandet börjar framåt kvällen.
Vi har verkligen helt olika julfiranden i våra två familjer. Min familj har alltid träffats redan vid lunch och ätit julmat, sen fortsätter vi umgås hela eftermiddagen med fika, Kalle Anka, tomte och paketöppning och avslutar kvällen med tomtegröt och skinka innan Karl Bertil Jonsson. Marcus familj träffas ju då först på kvällen och äter vid 18, sen blir det tomte och paket och umgås. Lite olika firanden men lika trevliga båda två! Vi har valt att fira julafton vartannat år hos varje, så nästa julafton blir troligtvis hemma hos Johanna och Markus i deras nyrenoverade hus! 😀 I är dom inte färdiga än så vi ska vara hemma hos oss på juldagen. Därav lite extra planerande av pynt och pyssel här hemma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s