Aj, host och fräs…

Nej, den här veckan går inte till historien som en frisk och trevlig vecka. I tisdags lämnade jag Elin på förskolan och åkte och handlade. Jag kände mig kanske lite förvirrad men det var inte förrän jag kom till kassan som jag insåg att jag bara såg halva kassörskans ansikte… Jaha, migrän. Så det blev till att försöka ta mig hem lite sakta och försiktigt och krypa ner i sängen. När jag vaknade efter 2 timmar var flimret borta men världens huvudvärk var ett faktum istället. Resten av eftermiddagen spenderades vilande i mörker och Marcus fick hämta Elin lite senare.
Jag har sovit otroligt dåligt det sista. Jag blev förkyld för lite drygt två veckor sen och det sitter fortfarande i, ffa med en envis hosta och helt otroliga mängder snor… Jag försöker skölja och fräsa istället för att använda nässpray, tyvärr måste jag ta till det ibland ändå. Men oavsett om jag gör allt av ovanstående hjälper det knappt mer än några timmar iaf. Så jävla drygt. Gravidslemhinnor…
Igår lade jag till någon typ av öronsmärta till sjukdomslistan, det är säkert en följd av förkylningen. Hoppas bara det går över utan att smärtan stegras till att trumhinnan går sönder, jag var med om det för för några år sen och det var extremt smärtsamt.
Lägg sen till att vara gravid i vecka 38+2 med allt vad det innebär så är veckan komplett. 😛

Nej, förresten – lägg till att dom ringde från förskolan igår och bad mig hämta hem en lite krasslig Elin så är veckan komplett… Så igår joinade hon mig i sjukstugan med feber och hosta. Som tur var var hon ju faktiskt inte helt pigg så vi kunde vila ihop en hel del. Dagen efter att jag haft migrän brukar huvudet känns liksom omtåligt, så även denna gång, så all egentlig rörelse var typ utesluten. Det blev rätt mycket tv-tittande på låg volym…. Idag mår Elin bättre, eller ja, hon mådde bättre redan framåt eftermiddagen igår, men idag känns hon nästan som vanligt. Fast hon lär få vara hemma även imorgon så tar vi lite nya tag på måndag och hoppas att vi kanske är helt friska båda två. Please? Pretty please?

Bebis mår bra iaf och sparkar och lever om i magen. Men jag börjar komma till stadiet; ”Nu vräker jag dig snart med våld”… hoppas jag slipper det bara och att det faktiskt kommer sätta fart snart. Jag ser inte fram emot förlossningen, jag ser fram emot att den är över… Jag vill bara vara över på andra sidan och få träffa bebis och påbörja vårt nya liv ihop. ❤ Elin pratar om ”lillebror” varje dag och ser så fram emot att träffa honom. Älskade gullunge! De kommer självklart syskonbråkas men just nu känns det enbart rätt att hon får ett syskon att gå genom livet med, det ger så otroligt mycket i många olika stadier i livet. Och jag hoppas att vi kan få en bra balans i livet nu i början så alla får det dom behöver även när det känns lite tungt.

Annonser

2 tankar om “Aj, host och fräs…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s